bayram turları kayseri hurda senetle araba fethiye escort ankara ic mimarlik almanca kursu Taxi Schiphol deneme bonusu 2023 buca escort ankara escort porno izle ankara escort bayan escort escort ankara escort fethiye fethiye escort

        

 
 
 

DOBRE PRAKTYKI PRODUKCYJNE


Standardy jakościowe w produkcji podłoża.

  • Dbając o jakość końcowego produktu, jakim jest podłoże do pieczarek wypracowaliśmy sobie wiele standardów jakościowych na każdym etapie procesu produkcyjnego.
  • Wysoka jakość podłoża to przede wszystkim odpowiednie surowce i odpowiednie ich wymieszanie. Każdy z surowców używanych do produkcji poddany jest ścisłej kontroli i ocenie zarówno organoleptycznej jak i laboratoryjnej. Używamy surowców najlepszej jakości, ponieważ tylko wtedy mamy możliwość utrzymania odpowiedniego standardu naszego podłoża.
  • Dysponując własnym laboratorium monitorujemy parametry kompostu na bardzo wielu etapach produkcji. To daje nam możliwość ciągłego doskonalenia i kontrolowania procesu technologicznego.
  • Kluczem do dobrego podłoża jest także prawidłowe przeprowadzenie procesów pasteryzacji i przerostu. Nowocześnie wyposażone obiekty ułatwiają nadzorowanie procesu i dają możliwość uzyskania pożądanych efektów.
  • Bardzo ważne jest dla nas zachowanie reżimu higienicznego całego zakładu. Wiele już wypracowaliśmy, ale ciągle też doskonalimy procedury utrzymania higieny tak, aby produkt końcowy mógł być wolny od konkurencyjnych i patogenicznych drobnoustrojów.
  • W procesie technologicznym bierze udział bardzo duża ilość specjalistycznych maszyn. Ponieważ także tu stawiamy na jakość pracy, jaką wykonują - większość z nich tworzymy i budujemy samodzielnie - ściśle pod nasze potrzeby.
  • Bardzo cenimy sobie informacje zwrotne o naszych produktach. Nasze pieczarkarnie dają nam bardzo szczegółowe informacje o plonie i jakości grzybów. Wprowadziliśmy system informacji zwrotnej od klientów zewnętrznych, co pozwala nam głębiej przeanalizować dane dotyczące procesu produkcji i znaleźć poziomy, które moglibyśmy polepszać. Zależy nam nie tylko na własnym sukcesie, ale także na sukcesie naszych klientów. Bardzo serdecznie dziękujemy naszym klientom za otwartość i współpracę w tej kwestii.

Pieczarki - standardy jakości produktu.

Posiadamy certyfikat GLOBAL G.A.P. Jest on efektem działań, jakie podjęliśmy od samego początku na drodze doskonalenia kontroli i jakości pieczarek. 
Grzyby są produktem bardzo wrażliwym i wymagającym, łatwo ulegającym uszkodzeniom mechanicznym. Mając to na uwadze, system kontroli jakości w naszej firmie obejmuje kontrolę na kilku szczególnie ważnych etapach: w czasie zbioru i ważenia produktu, przy przyjęciu na chłodnię oraz przy i podczas transportu grzybów do klienta. Każdy z etapów kontroli ma przypisaną ścisłą procedurę, zgodną z obowiązującym certyfikatem.

.