O FIRMIE
FORMULARZE
PRZEPISY KULINARNE
Kaszanka z Pieczarkami Grillowana
- kaszanka (1 szt/osobę)
- pieczarka duża 60-100 mm (2 szt/osobę)
- cebula ¼ - ½ /osobę
Sposób przyrządzania: Cebule pokroić w piórka, pieczarki pokroić na dwie lub cztery części ( w zależności od wielkości grzybów), na folię aluminiową układać, kaszankę, pieczarki i cebulę, Utworzyć pakiecik( całość owinąć w folię aluminiową). Grillować lub zapiekać w piekarniku ok 15-20 minut, podawać z ogórkami małosolnymi lub inną ulubiona sałatką.
View the embedded image gallery online at:
https://hajduk.pl/index.php/14-przepisy-kulinarne/87-kaszanka-z-pieczarkami-grillowana#sigFreeId3670403177
https://hajduk.pl/index.php/14-przepisy-kulinarne/87-kaszanka-z-pieczarkami-grillowana#sigFreeId3670403177