PIECZARKI Z GRILLA FASZEROWANE KASZANKĄ
karadeniz turları ankara web tasarim ingilizce kursu ankara ic mimarlık istanbuldan haberler ankarada haber turkiye gundem haber son dakika guncel haber bugunun haberleri baget yuzuk Free Porn kahramanmaras masaj salonu masaj salonu escort bayan

        

 
 
 

 

Pieczarki z grilla faszerowane kaszanką


  •  duże pieczarki  60-100 mm  (2  szt / osobę)
  •  kaszanka  (1 szt / osobę)
  •  cebula( ¼  na osobę) 
  •  ogórki małosolne

Sposób przyrządzania: Duże pieczarki, napełnić kaszanką obraną z flaka, przesmażoną z cebulką i pokrojonymi  nóżkami z pieczarek, grillować na tacce lub zapiekać w piekarniku ok. 15 minut. Posypać  pokrojonym szczypiorem.  Podawać z ogórkami małosolnymi.
 

 
 



 
.