PIECZARKI Z GRILLA ZE SZPARAGAMI
karadeniz turları ankara web tasarim ingilizce kursu ankara ic mimarlık istanbuldan haberler ankarada haber turkiye gundem haber son dakika guncel haber bugunun haberleri baget yuzuk Free Porn kahramanmaras masaj salonu masaj salonu escort bayan

        

 
 
 

Pieczarki z grilla ze szparagami

  • duże pieczarki 60-100 mm (2 -4 szt /osobę)

  • szparagi zielone ( 2-3 szt /osobę)

  • stary żółty ser ( 1 łyżeczkę/ pieczarkę)

  • dowolne przyprawy, zielenina

Sposób przyrządzania: Pokrojone  na kawałki szparagi blanszować  w osolonej wodzie ( 3-5 minut), duże kapelusze pieczarek oprószyć przyprawami, nadziewać szparagami i posypać startym serem. Grillować na tacce lub zapiekać w piekarniku ok. 20 minut, posypać zieleniną.




 
.