PIECZARKA GRILLOWANA
karadeniz turları ankara web tasarim ingilizce kursu ankara ic mimarlık istanbuldan haberler ankarada haber turkiye gundem haber son dakika guncel haber bugunun haberleri baget yuzuk Free Porn kahramanmaras masaj salonu masaj salonu escort bayan

        

 
 
 
 

Pieczarka grillowana

  • pieczarki duże otwarte (60-100 mm) po 4 szt/osobę

  • masło klarowane

  • czosnek

  • sól , pieprz do smaku

  • zielenina (pietruszka, koperek lub inne ulubione zioła)

Sposób przyrządzania:
Kapelusze pieczarek przyprawić solą , pieprzem lub inną ulubioną przyprawą. Masło rozgrzać  w naczyniu wraz z rozdrobnionym czosnkiem, odstawić,  dodać posiekaną zieleniną. Czosnkowe masełko nanieść  na każdy kapelusz pieczarki z obu stron, grillować na tacce, można też usmażyć na patelni lub zapiec w piekarniku. Pieczarkę grillujemy lub smażymy szybko ok. 2-3 minut  i zaraz podajemy na talarze.
 





 
.