bayram turları kayseri hurda senetle araba fethiye escort ankara ic mimarlik almanca kursu Taxi Schiphol deneme bonusu 2023 buca escort ankara escort porno izle ankara escort bayan escort escort ankara escort fethiye fethiye escort

        

 
 
 
 

Pieczarka grillowana

  • pieczarki duże otwarte (60-100 mm) po 4 szt/osobę

  • masło klarowane

  • czosnek

  • sól , pieprz do smaku

  • zielenina (pietruszka, koperek lub inne ulubione zioła)

Sposób przyrządzania:
Kapelusze pieczarek przyprawić solą , pieprzem lub inną ulubioną przyprawą. Masło rozgrzać  w naczyniu wraz z rozdrobnionym czosnkiem, odstawić,  dodać posiekaną zieleniną. Czosnkowe masełko nanieść  na każdy kapelusz pieczarki z obu stron, grillować na tacce, można też usmażyć na patelni lub zapiec w piekarniku. Pieczarkę grillujemy lub smażymy szybko ok. 2-3 minut  i zaraz podajemy na talarze.
 





 
.