bayram turları kayseri hurda senetle araba fethiye escort ankara ic mimarlik almanca kursu Taxi Schiphol deneme bonusu 2023 buca escort ankara escort porno izle ankara escort bayan escort escort ankara escort fethiye fethiye escort

        

 
 
 

Pieczarka  panierowana

Produkty( na 5 osób):

  • pieczarki  świeże (duże)  50 dag
  • ser żółty  15 dag
  • bułka tarta  3-4 łyżki
  • natka zielonej pietruszki  1 pęczek
  • sól, pieprz
  • olej do smażenia

Sposób wykonania:

Plastry pokrojonych  pieczarek  przyprawić solą i pieprzem, obtoczyć w posiekanej zielonej pietruszce. Na każdy plaster pieczarki  położyć plaster sera o wielkości plastra pieczarki.  Panierować je w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, rozpoczynając od strony pieczarki bez sera.  Podawać  jako dodatek lub samodzielne danie.

 
.