O FIRMIE
FORMULARZE
PRZEPISY KULINARNE
Kanapki z pieczarkami
Produkty( 4-5 osób):
- pieczarki świeże 20 dag
- pieczywo ( rodzaj wg upodobania) 2 kromki na osobę
- masło świeże 10 dag
- sałata - kilka liści
- zielenina do wyboru: koperek, szczypiorek, pietruszka -1 pęczek
Sposób wykonania:
Kromki chleba pokroić na mniejsze kawałki (trójkąty, kwadraty, rąby), posmarować masłem i układać na nie kolejno: liście sałaty i plasterki pieczarek. Posypać na wierzchu posiekaną zieleniną i przyprawami. Gotowe kanapki układamy na półmisku lub tacy.
View the embedded image gallery online at:
https://hajduk.pl/index.php/14-przepisy-kulinarne/29-kanapki-z-pieczarkami#sigFreeIdf22a764bd7
https://hajduk.pl/index.php/14-przepisy-kulinarne/29-kanapki-z-pieczarkami#sigFreeIdf22a764bd7