O FIRMIE
FORMULARZE
PRZEPISY KULINARNE
Pieczarki z grilla ze cukinią lub brokułami
-
duże pieczarki 60-100 mm (2 -4 szt /osobę)
-
brokuły (różyczki )lub kilka plasterków młodej cukinii
-
stary żółty ser ( 1 łyżkę/ pieczarkę)
-
dowolne przyprawy, zielenina
Sposób przyrządzania: Brokuły blanszować w osolonej wodzie (2-3 minut), cukinię pokroić w plasterki( ok. 1 cm) duże kapelusze pieczarek oprószyć przyprawami, nadziewać brokułami lub cukinią , posypać startym serem. Grillować na tacce lub zapiekać w piekarniku ok. 20 minut, posypać zieleniną.
View the embedded image gallery online at:
https://hajduk.pl/?layout=edit&id=85#sigFreeIdb4b05d1f42
https://hajduk.pl/?layout=edit&id=85#sigFreeIdb4b05d1f42