PIECZARKI Z GRILLA FASZEROWANE Z SEREM
karadeniz turları ankara web tasarim ingilizce kursu ankara ic mimarlık istanbuldan haberler ankarada haber turkiye gundem haber son dakika guncel haber bugunun haberleri baget yuzuk Free Porn kahramanmaras masaj salonu masaj salonu escort bayan

        

 
 
 

Pieczarki z grilla faszerowane z serem

  • pieczarki duże otwarte ( 60-100 mm) po 2 -4 szt. na osobę)

  • 1 łyżka masła klarowanego

  • ser typu camembert

  • cebulka , natka pietruszki

  • przyprawy wg. uznania

  • starty ser do posypania

  • tacka do grillowania

Sposób przyrządzania: Sporządzić farsz: z pieczarek usunąć nóżki, pokrojone podsmażyć z cebulką, dodać  ser pleśniowy, mieszając na ogniu aż do jego rozpuszczenia  i połączenia z pozostałymi składnikami, przyprawić do smaku. Dodać  pokrojoną natkę pietruszki lub inną zieleninę. Kapelusze pieczarek oprószyć solą  I pieprzem ziołowym,  wypełnić  farszem, posypać startym serem.  Grillować  na tacce, przykrytą folią aluminiową lub zapiekać w piekarniku. Można przyozdobić kolorowymi warzywami i zieleniną. Podawać z ulubionymi warzywami.

 

View the embedded image gallery online at:
https://hajduk.pl/?layout=edit&id=83#sigFreeId715f7d64a4



 
.