bayram turları kayseri hurda senetle araba fethiye escort ankara ic mimarlik almanca kursu Taxi Schiphol deneme bonusu 2023 buca escort ankara escort porno izle ankara escort bayan escort escort ankara escort fethiye fethiye escort

        

 
 
 
 

Eryngii  z serem pleśniowym

  • 2 świeże eryngii
  • 1 szt. ser pleśniowy typu brie lub camembert
  • Olej  lub masło klarowane do smażenia,
  • sól,  pieprz
Sposób wykonania:

Grzyby kroimy na plastry 2- 2,5  cm , lekko solimy i oprószamy pieprzem ,
smażymy na rozgrzanym oleju lub maśle z dwóch stron.
Na każdym plastrze grzyba układamy plasterek sera pleśniowego,
zapiekamy chwile w nagrzanym piekarniku lub na patelni,
do rozpuszczenia sera, można oprószyć zieleniną.
Podawać jako przystawkę wraz z  pieczywem i warzywami.

 


View the embedded image gallery online at:
https://hajduk.pl/?layout=edit&id=73#sigFreeId0bab85d55a



PRZEPISY KULINARNE z ERYNGII

 
.