Sałatka z pieczarek „wiosenna”

Produkty( 4-6 osób):

  • pieczarki świeże 50 dag
  • ogórek świeży  10 dag
  • szczypiorek 1 mały pęczek
  • koperek  1  mały pęczek
  • rzodkiewka  1 pęczek
  • sól, pieprz lub vegeta
  • majonez  1 łyżka
  • jogurt  1 łyżka

Sposób wykonania:

Świeże pieczarki pokroić w wzdłuż osi do osobnego naczynia, warzywa opłukać i pokroić w niewielkie talarki lub kostkę, szczypiorek posiekać. Tuż przed podaniem pokrojone pieczarki  i warzywa połączyć razem z sosem z jogurtu i majonezu, przyprawić do smaku.  Sałatkę stosować jako samodzielne danie lub dodatek czy przystawkę.

 

 

.
yusuf kisa yusuf kisa bedava bonus veren bahis siteleri kacak iddaa